Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Garmerwolde-Thesinge-Stedum-Ten Post
 
 
Club 2015/2016

Club 2015/2016
Na het startweekend zijn we begonnen met frisse moed aan een nieuw clubseizoen. Mariska Dijksterhuis (Ten Post) en Gerard Hofman (Stedum) zijn na jarenlang club te hebben gegeven, gestopt en Ingrid Kort (Stedum) bleef alleen als leidinggevende over. Grietha Kruidhof (Stedum) en Simone van der Laan (Ten Post) namen het stokje over en met z'n drieën geven we nu club aan 20 kinderen.
Het was in het begin wel even wennen, een grote groep kinderen, waarvan de meesten elkaar al wel kenden. Hoe deden ze het in Stedum en hoe ging het eigenlijk in Ten Post? Het was best wel even spannend.
We begonnen en eindigden de clubavond vaak met een gebed of gedicht door één van de kinderen. Daarna hadden we een bijbels of een actueel onderwerp. Gedragsregels (Hoe ga je met elkaar om?), we kregen een brief van onze Hemelse Vader (Wat is geloven nu eigenlijk, zet je alles opzij voor God?), deden een Bijbelquiz (Wat betekent het woord Christus?), Ren je rot!!!! (Waar woont het monster van Loch Ness?), deden mee aan Sirkelslag (we werden 445 van de 590) en nog veel meer. Ook hebben we een clubdienst voorbereid samen met Sanne Werkman. In deze dienst hadden we graag het lied "Renegades" van X Ambassadors willen laten horen en zien. Het gaat erover dat je elkaar moet en kunt helpen. Dit nummer is nog dagelijks op de radio te beluisteren. U kunt het misschien nog opzoeken via Youtube.
Ook stuurden we vaak een kaartje naar iemand die ziek was of een schouderklopje nodig had.
In december hebben we sinterklaas en kerst gezamenlijk gevierd: Sinterkerst. We kochten voor 5,00 drie cadeautjes en hadden daar een hoop lol van!
Als afsluiting gingen we samen met de catechisatie en natuurlijk Jan en Tineke Bruggeman, bowlen in Appingedam. Wat was het gezellig! Jan (157), Bram (111), Joël (111) en Iris (109) hadden zeer hoge scores!
We kunnen als leiding terug kijken op een geslaagd seizoen, ook al ging het niet altijd van een leien dakje en was het soms best rumoerig. Volgend seizoen gaan we er met elkaar weer een leuk clubseizoen van maken. We nemen afscheid van een aantal meiden en gaan straks in het nieuwe seizoen een aantal jongens verwelkomen!
Iris, Leonie, Annemarie, Else-Mariet, Marlien en Sabine, bedankt voor jullie
inbreng en gezelligheid! We willen jullie straks veel plezier toewensen op de
CJV!
Tot volgend seizoen allemaal!
Groeten, Ingrid, Grietha en Simone
terug
 
 
 
 
Onze missie
vanuit
onze verscheidenheid
in verbondenheid
worden we,
oud en jong,
geïnspireerd
om het Woord en elkaar
te verstaan
én geroepen
om samen
de daad bij het Woord
te voegen.


 
 
Koffiedrinken
Na afloop van diensten die beginnen om 9.30 uur of 10.00 uur is er gelegenheid om koffie te drinken. .
 
Kerkdiensten beluisteren?

klik hier om een eerdere kerkdienst te selecteren


 
 
Andere websites
Protestantse Kerk Nederland
Classis Winsum PKN
Kerk Garmerolde/Thesinge
Kloosterkerkgemeente Ten Boer
Stedum.com

 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.