Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Garmerwolde-Thesinge-Stedum-Ten Post
 
 
Brasserie Fusie Brasserie Fusie
Brasserie Fusie
Met alle kerkenraden uit de clustergemeente hebben we een kennismaking gehouden op 17 mei j.l. in Brasserie Fusie te Thesinge. Dit was georganiseerd door Tineke Klei, de voorzitter van onze fusievergaderingen en René Kok, onze clusterpredikant.
Elke kerkenraad zorgde voor een gang in het diner, van amuse tot nagerecht. Tussen de gangen door werden we uitgedaagd na te denken over kerkship, een datingsite voor een serieuze relatie. Ook werden we uitgedaagd out of the box te denken (doe eens gek) en creatief te zijn met kerk. Dit laatste was een droom die verbeeldt hoe we de kerk graag willen zien in ons cluster. Aan deze uitdagende, inspirerende, gezellige en vooral ook smakelijke avond deden maar liefst 40 mensen mee! Tenslotte vergeleek Tineke Klei ons met de voorjaarsbloemen in de berm, waarvan ze een prachtig boeket had samengesteld: een mooi palet aan kleuren en geuren. Met ieder een takje uit dit boeket vertrokken we naar huis.

terug
 
 
 
 
Onze missie
vanuit
onze verscheidenheid
in verbondenheid
worden we,
oud en jong,
geïnspireerd
om het Woord en elkaar
te verstaan
én geroepen
om samen
de daad bij het Woord
te voegen.


 
 
Koffiedrinken
Na afloop van diensten die beginnen om 9.30 uur of 10.00 uur is er gelegenheid om koffie te drinken. .
 
Kerkdiensten beluisteren?

klik hier om een eerdere kerkdienst te selecteren


 
 
Andere websites
Protestantse Kerk Nederland
Classis Winsum PKN
Kerk Garmerolde/Thesinge
Kloosterkerkgemeente Ten Boer
Stedum.com

 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.